1397/05/25 22:30
نکات مهم در خرید ماهی
نگهداری و مصرف آبزیان:
نگهداری آبزیان پس از صید اهمیت بالایی دارد و باید در زمان خرید به فاکتور تازگی ماهی توجه زیادی شود زیرا آبزیان به دلیل داشتن اسید های چرب غیر اشباع زیاد در معرض فساد سریع هستند. بنابر این باید در زمان خرید به تعدادی از نکات توجه فراوان شود.
نکات بسیار مهم در مورد خرید و نگهداری ماهی و سایر آبزیان:
خوردن دو بار ماهی در هفته باعث سلامت قلب می شود.
فواید مصرف ماهی:
نگهداری و مصرف آبزیان:
نگهداری آبزیان پس از صید اهمیت بالایی دارد و باید در زمان خرید به فاکتور تازگی ماهی توجه زیادی شود زیرا آبزیان به دلیل داشتن اسید های چرب غیر اشباع زیاد در معرض فساد سریع هستند. بنابر این باید در زمان خرید به تعدادی از نکات توجه فراوان شود.
نکات بسیار مهم در مورد خرید و نگهداری ماهی و سایر آبزیان:
- خرید ماهی و میگو را از مراکز تحت نظارت انجام دهید.
- به دلیل اینکه فاصله دریا از خشکی زیاد است و لوازم صیادی موجود در کشور چندان پیشرفته و مجهز به وسایل برودتی نیستند، بهتر است اگر دور از نواحی ساحلی زندگی می کنید، از خرید ماهی تازه در فصل تابستان خودداری کنید و در فصول گرم بهتر است از آبزیان منجمد استفاده کنید.
- اگر ماهی بسته بندی شده را خریداری می کنید، دقت کنید از خرید بسته هایی که در کناره ها سفید رنگ هستند یا به زردی گراییده اند، اجتناب کنید
- از خرید بسته هایی که ماهی داخل آن تیره شده اند خودداری کنید.
- از خرید بسته های ماهی که درون آن لایه های یخ وجود دارد، خودداری کنید.
- از خرید بسته های حاوی برفک خودداری کنید.
- از نگهداری آبزیان بیش از سه ماه در فریزرهای خانگی اجتناب کنید.
- در اولین فرصت پس از خرید ماهی، شکم آن را خالی کنید.
- هرگز برای رفع انجماد ماهی را زیر شیر آب گرم قرار ندهید.
- برای طبخ حتی المکان ماهی را سرخ نکنید و کبابی یا پخت در فر یا بخار پز را انجام دهید.
خوردن دو بار ماهی در هفته باعث سلامت قلب می شود.
فواید مصرف ماهی:
- کاهش بیماری قلبی و عروقی
- کاهش سکته های قلبی
- پیشگیری از فشار خون بالا
- پیشگیری از روماتیسم
- رشد و سلامت سیستم عصبی جنین
- افزایش قدرت حافظه و یادگیری